Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/weddipn0/public_html/m_sheltercorturi/wp-content/themes/m.sheltercorturi/header.php on line 63

View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

Corturi de lux pentru ceremonie Cort de nunta Cort de partid

Shelter Tent ofera Marquees / corturi de lux pentru ceremonii, cum ar fi nunta, petreceri, sarbatori de festival, concert, teatru in aer liber etc. Acesta este un cort de 35 * 45m clare, furnizat pentru o nunta mare in China. Este atat de frumos, cu acoperis si decoratiuni clare. SHELTER Corturi - Corturi pentru Nunti - Corturi Nunta de Vanzare - Drapaje Corturi - Cort Nunta Pret -117/>
<div class=

Corturi clare pentru nunți Vândute în Georgia

În 2012, am vândut vreodată un cort de nuntă de 30 x 30 m în Georgia, care este destul de reprezentativ pentru corturile clare pentru nunți. Și suntem atât de onorați că acest cort a fost folosit pentru nunta nepotului președintelui georgian.
Clientul a invitat personalul nostru să instruiască instalarea cortului după ce marfa a sosit. A fost o sarcină atât de dificilă pentru că au rămas doar 2 zile înainte de nuntă. Asta însemna că acest cort întreg și toate echipamentele sale legate de nuntă trebuie să fie gata în doar 2 zile, care au fost într-adevăr prea scurte și chiar aproape imposibile pentru înființarea unei astfel de marci de nunti mari. Cu toate acestea, acest cort maiestuos și mai frumos a fost înființat cu succes prin efortul deosebit al clientului cu instrucțiunile grele ale colegului nostru Aaron în timp. Pe de altă parte, a demonstrat eficiența și comoditatea mare a ansamblurilor și utilizărilor produselor noastre de cort.
Acest tip de cort complet clar este foarte potrivit pentru nunta, mai ales într-un loc cu scene frumoase în jur și într-un sezon confortabil, cu o vreme bună. Toți oamenii din cort ar putea să se bucure de scene și să împărtășească mai multă fericire din partea mirelui și mirelui.