View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

Cort Evenimente în Construcție Modulară

Datorită sistemului lor de construcție modulară de înaltă calitate, eveniment cort din oferta Shelter vă o deosebit de mare varietate de dimensiuni, forme și opțiuni de configurare - atât pentru structuri simple și două etaje temporare, portabile. Acest lucru a încercat, testat și metoda pe scară largă aprobate de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru furnizarea, funcționale, în condiții de siguranță rentabile și locuri atractive.
Gama de corturi mari de la Shelter este disponibil în deschideri latime de la 8m la 50m natura modulară a sistemelor de cort de mari dimensiuni adapostului permit modele de orice lungime, care sunt realizate prin adăugarea de 5 milioane de golfuri de prelungire lungă la cort. Construieste-l atâta timp cât aveți nevoie!

Cort Evenimente Folosit în Toate Tipurile de Evenimente

Shelter corturi evenimente sunt baza profesionale pentru locațiile perfecte eveniment al telefoniei mobile. Fie că este vorba un tur, spectacole de artă, spectacole auto, spectacole cu barca, Spectacole de consum, spectacole B2B, emisiuni bijuterii sau evenimente recurente sau alte ocazii regulate - cu sistemele de evenimente cort de la adăpost, locații funcționale, frumoase, flexibile sunt întotdeauna create pentru spectacole sau festivitati. Se bazează pe produsele și serviciile noastre.

Cort Eveniment pentru Conferință

Shelter Corturi este cel mai de încredere furnizor care oferă cort corturi pentru evenimente de conferințe și de profil înalt, cu zeci de ani de experiență în proiectarea, fabricarea, comercializarea și oferirea de soluții la cheie pentru toate tipurile de întâlniri de conferințe și de profil înalt. Large-Event Marquee-Wedding-Marquees-Party-Tents-for-Sale-Shelter-Tent-28 Large-Event Marquee-Wedding-Marquees-Party-Tents-for-Sale-Shelter-Tent-28 Large-Event Marquee-Wedding-Marquees-Party-Tents-for-Sale-Shelter-Tent-28