View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

Corturi în Aer Liber de Partid în Toate Dimensiunile și Stilul


Shelter corturi petrecere în aer liber sunt cea mai buna alegere pentru organizarea petrecerea ta, inclusiv de catering, recepții, ceremonii festival, masa de prânz, și chiar discoteca seara. Am ajutat clienții nenumărate sărbători ocazii speciale, de toate felurile. Evenimente de partid tipice includ: zile de nastere, aniversari, botezuri, petreceri pentru copii, bile etc.

Corturi în Aer Liber de Partid în Diferite Forme


Shelter în aer liber partid serie cort sunt disponibile într-o varietate de forme și mărimi diferite, care sunt disponibile în lățimi clare de 6m deschidere / 9m / 12m / 15m, 20m, și 30-50m deschideri mari. Pentru a mai adăuga la flexibilitatea lor, sistemul robust de partid cort este disponibil într-un număr de opțiuni de design estetic plăcut - clienții pot alege din următoarele desene sau modele: clasic "Un" cadru, acoperiș curbat, acoperiș înalt vârf, sfârșitul șold, cu mai multe fețe și 2&3 cai divizat modele de conversie pe 3,00m bay-uri modulare.

Partid Cort Mixt - Yuma Cort pentru Festivalul de Muzică


Shelter Corturi este un producător foarte profesionist de corturi cu deschideri clare folosite pentru agrement, cum ar fi umbra soare pe plaja, spațiu salon pentru un hotel și evenimente, de asemenea, noi oferim marquees pentru concert live show și teatru în aer liber, iar petrecerea gratar in aer liber, de fapt, noi oferim adăposturi pentru toți în aer liber evenimente pe care le puteți imagina.

În 2015 vom oferi cadru de selecție bellend mare (deschidere 40m de asemenea, numit Yuma cort) pentru cel mai mare concert show live în California - The Coachella Valley Music and Arts Festival 2015.