Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/weddipn0/public_html/m_sheltercorturi/wp-content/themes/m.sheltercorturi/header.php on line 63

View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

Cort Nunti in Aer Liber, în Toate Dimensiunile

Shelter tent este speicialized în fabricarea și vânzarea de cort nunta in aer liber. Dimensiunea de cadru de selecție de nunta este disponibil de la 10m - 60m. Am avut o mare cantitate de cort nunti de vânzare și, în plus, soluții la cheie, precum și serviciile de grijuliu post-vânzare au fost oferite clienților noștri pentru a face față cu diferite situații.
Sistemul Cort de nunta cadru de selecție este livrat cu o inaltime streasina standard, de 2,60 și, ca toate structurile temporare de adăpost, marchize de nunta sunt pe deplin un design modular, prin urmare, permițându-le acestora să fie extinsă pentru a crea lungimi nelimitate în trepte de 3,00m sau 5.00m secțiuni modulare.

Nunta in Aer Liber Corturi Caracteristici

Acest lucru a încercat, testat și metoda pe scară largă aprobate de construcție modulară permite utilizatorului să creeze soluții pentru furnizarea de locuri rentabile, funcțional, sigur și atractiv în nuntă și ceremonia. Este utilizat ca receptie si catering. Shelter cadru de selecție nunta oferă, de asemenea lenjerie de frumos, de iluminat, aer conditionat, podele si orice accesorii care au nevoie de nunta ta.

Corturi de Lux pentru Festivitatea de Premiere | Corturi de Nunta | Cort Petrecere

Shelter Corturi prevede corturi de lux pentru ceremonii, cum ar fi nunta, partid, celebrare festival, concert, teatru in aer liber, etc. Acest lucru este de 35 * 45m clar cort furnizat deschidere pentru o nunta mare in China.It este atat de frumos, cu acoperis clar si decoratiuni. SHELTER outdoor wedding tent-transparent marquees for sale-marquee wedding-wedding tent for sale 9 SHELTER outdoor wedding tent-transparent marquees for sale-marquee wedding-wedding tent for sale 9 SHELTER outdoor wedding tent-transparent marquees for sale-marquee wedding-wedding tent for sale 9