Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/weddipn0/public_html/m_sheltercorturi/wp-content/themes/m.sheltercorturi/header.php on line 63

View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

SHELTER Projection Dome Creați noul Visual în lume

Dome pentru proiecție de protecție este mediul sferic pentru vizualizare imersivă de 360 °. Ca și construcția interioară sferică, domul geodezic este platforma perfectă pentru spectacolul 4D care înconjoară toți vizitatorii și a crea realitatea virtuală. Oferim pachete de structuri de proiectie pentru clientii nostri, inclusiv cadru de otel de inalta calitate , membrana acoperita din PVC impermeabila , strat de izolatie fonica si material textil de tensiune. Projection Dome este utilizat pe scară largă pentru concerte, teatru, cinema științific, magazin pop-up etc.

Dia. 30m Obiect de proiecție mare Cea mai strălucitoare stea sub Turnul Canton

În 2016, Shelter a furnizat cortului sferic domos pentru a fi sala de proiecție din Guangzhou International Light Festival 2016. Acest spectacol de proiecție este cel mai mare spectacol de 4D imersiv în China. Și suntem atât de mândri că suntem furnizorii domului de proiecție pentru acest spectacol.
Cheltuim pentru a construi această structură de domuri mari de către echipa noastră de ingineri profesioniști. De asemenea, folosim o singură bucată de membrană pentru a fi capacul cupolei. Acest tip de structură va crea o performanță mai bună în rezistența la vânt și va preveni infiltrațiile de apă.
După acest spectacol, structura noastră de proiecție din cuplu primește mare reputație din toate domeniile vieții. dia.30 Spercial de proiecție Dome Cort pentru Vanzare 1 dia.30 Spercial de proiecție Dome Cort pentru Vanzare 2