View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

Corturi Comerciale în Diferite Forme

Shelter corturi comerciale este disponibil într-o varietate de latimi clare de la 10m-60m cu inaltimi de streașină de la 2.60m - 8.00m. Deschideri mai mari pot suporta încărcări de vânt și zăpadă mai mari de până la 102km/h. Forma structurilor noastre cu deschideri clare pot fi opționale în A cadru mare, acoperiș arcum, cu etaj, acoperis termo plat, even cort personalizat.

Corturi Comerciale pentru Toate Tipurile de Produse

Shelter corturi corecte sunt concepute pentru toate tipurile de produse, inclusiv aparate, mobilier, mașini, îmbrăcăminte, mașini, RV etc Vom sprijini evenimentele cu corturi clare și vă deschidere oferi un realiable spectacol comercial locul de desfășurare.
Shelter expoziție cort este ușor de configurat și de a elimina oricând și oriunde aveți nevoie de ele. Si putem livra în mod direct de locuri de muncă-site-ul dvs. și vă ajuta cu instalarea și oferă servicii atent post-vânzare.

Corturi pentru Târguri, Expo Târguri Corturi Furnizor

Fiind unul dintre cele mai mari Trade Show corturi din China Furnizori. Noastre Un mare cadru clar marquees deschideri au acoperit majoritatea expozițiilor și corecte în China.
Shelter Corturi a fost furnizorul de cort Canton Fair cu cinci ani consecutivi. Va punem la dispozitie 40m la 60m cort lățime pentru expoziție și suprafața totală este de peste 20.000. cumpărător străin sunt impresionati de corturile noastre spațioase și puternice. Shelter Exhibition Tents - Large Trade Show Tent - Outdoor Fair Marquee -8 Shelter Exhibition Tents - Large Trade Show Tent - Outdoor Fair Marquee -8 Shelter Exhibition Tents - Large Trade Show Tent - Outdoor Fair Marquee -8