View Desktop Site

Căutare

Cele mai recente Cort

  • Shelter visitor account
  • Shelter tent video
  • Shelter Tent News
  • Contact Shelter

Corturi Industriale cu Lungime Nelimitată

Shelter corturi industriale este mare deschidere clar folosit ca atelier temporar sau structuri de depozit semi-permanente, birouri la fața locului. Din cauza spațiului său interior mare, stivuitor si alte utilaje grele se pot deplasa liber în interiorul cortului. se întinde de la 30m lățime la 50m, lungimea poate fi nelimitat prin adăugarea de 5 milioane de golfuri de prelungire lungă la cort.
Pentru a asigura un spațiu interior de mare pentru producerea lor, am aplicat containere sub formă de bază, ceea ce face întregul acoperiș superior. Panoul de oțel al containerelor furnizează atelierul cu ziduri puternice. ignifugă din PVC Capac nostru rezistent la apa si la foc tesatura cu profile robuste din aluminiu face structurile suficient de puternic pentru a rezista vânt puternic, ploaie și zăpadă. Si noi garantam poate fi utilizat cel puțin 10 ani.

Atelier de Lucru Temporar în Multe Utilizări

Structurile noastre de aluminiu sunt o soluție rapidă, durabilă pentru instalațiile industriale și miniere. Structurile noastre servesc multe nevoi de pe un amplasament industrial, inclusiv supermarket , magazine întreținere , facilități combustibil și ungere , Domenii de echipamente de spălare și stocare . Noi oferim un design personalizat și de producție de calitate, livrarea la timp, mai presus de toate, avem grija de instalare și întreținere, chiar pentru tine oriunde jobsite este.

Atelier de Lucru Temporar Pentru Fabrica Foxconn în Aer Liber

Aceasta este cele mai mari structuri le-am făcut pentru Foxconn Technology Group, care este cel mai mare producător de electronice mondial contractor. Aceste structuri este folosit ca atelier de lucru situat în China. Acum a fost ridicat timp de trei ani si rezista testului timpului și încă de lucru fără nici o problemă. SHELTER temporary workshop - large warehouse tents - stroage tent for sale SHELTER temporary workshop - large warehouse tents - stroage tent for sale SHELTER temporary workshop - large warehouse tents - stroage tent for sale